VLADIMIR MUSK

May 22, 2022

Vladimir Musk

Hoi Elon,

een idee voor je. Als je nou echt eens iets goeds voor de mensheid wilt doen, stellen we voor dat je Vladimir uitnodigt voor zo’n kort vakantietripje van enige kilometers de ruimte in. Dan kan hij zien en voelen hoe weerloos en fragiel de aarde is en dat zowel Rusland als de Verenigde Staten niet zoveel voorstellen in verhouding tot het sterrenstelsel, – net zomin als jij en Poetin zelf.

Misschien helpt het. Doe het gratis en voor niets, dan is het ook nog een genereuze weldaad en kan Vladimir zien dat je er echt iets voor over hebt. Nooit geschoten is altijd mis en voor zo’n Space X trip zal de aarde en haar bevolking jou en hem eeuwig dankbaar kunnen zijn. Jullie beider naam zal voor eeuwig een glans dragen die al jullie activiteiten tot dan toe op een schitterend positieve wijze zal overstijgen. De milieuvervuiling wordt je voor deze keer vanwege het goede doel helemaal vergeven.

En vergeet dat wij dit voorstel hebben gedaan: het is helemaal door jouzelf bedacht. Je mag er wat ons betreft zelfs patent op aanvragen – zeker als de conclusie van Vladimir dankzij jou tot heil strekt van de wereld.

Reageren? Dat kan: info@penpsupport.nl